Länkar

Visst är det fantastiskt vad mycket man kan hitta på Internet. Både skit och bra grejer. Här nedan presenteras några länkar till bra grejer, så slipper du leta själv.

Time Flies by Oskar
Sveriges tyngsta blogg när det kommer till articulated streamers. Skriven av den lokala flugfiskeprofilen Oskar Hagelin.
timefliesbyoskar.wordpress.com

Catch Magazine
Riktigt snyggt flugfiskemagasin på nätet. Kostar en slant, men om man tycker om läckra bilder och snygga flugfiskevideos i kombination med kortare reportage (från hela världen) är något att ha, ja, då kan det vara värt den slanten.
catchmagazine.net

DS Flugfiske
Mycket flugbindning som varvas med en hel del videos från fisketurer. Skickligt sammansatt och absolut en sida värd att läggas till i favoriterna.
dsflugfiske.se

Nica Hellenbergs blogg
Nica Hellenberg är känd från media där han skriver reportage för bland annat Fiskejournalen. Han är även storfiskeregistrerare hos Sportfiskarna. På Nicas blogg hittar du välskrivna texter i kombination med snygga bilder.
fiskerapport.blogspot.com

Rackelhanen
Sveriges kanske tyngsta och mest välrenommerade flugfiskesida. Här finns nära nog allt från reportage till tester och tips om fiskevatten. Har funnits på nätet så länge jag kan minnas… I alla fall sedan 1995.
rackelhanen.se/swe

Flugspön
Anledningen till att denna sida finns på nätet är för att upphovsmannen vill informera nybörjare om flugfiskets ädla konst. Ja, så säger han själv i alla fall. Men ganska snabbt ser man att det finns mängder med matnyttigt även för den mer rutinerade flugfiskaren.
Flugspon.se

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s